Despre noi


Firma noastră SC OLU INVESTMENT TRADING SRL a fost înfiinţată în anul 2009, având sediul în Baia Mare pe bulevardul Bucureşti nr. 8. Obiectul de activitate al firmei îl constituie comercializarea de corpuri de iluminat, atât interior cât şi exterior. Chiar dacă firma noastră este la început de drum am reuşit să acoperim deja un segment mare de piaţă datorită produselor noastre de calitate, cu un preţ foarte acceptabil de comercializare.

Astfel, printre produsele pe care noi le comercializăm amintim: becuri de ultimă generaţie şi de o calitate superioară cu tehnologie LED, veioze, lustre, candelabre, lampadare, lămpi solare, spoturi, aplice şi aşa mai departe.

În viziunea noastră, iluminatul este, poate, unul dintre cei mai importanţi factori într-o casă, mai ales dacă se ia în considerare funcţionalitatea şi atmosfera voioasă a spaţiului. De aceea, foarte multe corpuri sunt alese în funcţie de modul în care arată, şi nu pentru felul în care acestea luminează. Până la urmă, sursa de lumină artificială sau naturală reprezintă un aspect esenţial în finalizarea decoraţiunilor interioare.

Pentru a înţelege mai bine importanţa acestor corpuri de iluminat vă prezentăm câteva detalii esenţiale a acestora:

  1. 1.      Becuri cu tehnologie LED:

Becurile LED îşi găsesc o deosebită utilitate în locuinţe, producând lumină direcţională. Datorită economicităţii lor, acestea sunt din ce în ce mai folosite, producând o lumină mult mai puternică şi mai apropiată de conceptul de lumina albă ideală.

  1. 2.      Veioze:

Veiozele sunt corpuri de iluminat pentru noptiere. Design-ul veiozelor poate fi foarte variat, clientul putând alege modelul dorit. Avantajul acestora este acela că lumina este strict direcţionată spre zonele dorite.

  1. 3.      Lustre:

În general, lustra este folosită pentru a lumina un anumit punct al camerei sau pentru a răspândi sursa de lumină într-un mediu mai spaţios. Modelul poate schimba atmosfera unei camere. De exemplu, pentru un spaţiu elegant, punctul culminant ar putea fi reprezentat de o lustră care ia forma unui candelabru.

  1. 4.      Candelabre:

Considerate corpuri de iluminat de lux, candelabrele sunt adevărate obiecte de artă, fiind apreciate mai degrabă pentru rolul lor decorativ decât pentru caracterul practic. Eleganţa şi grandoarea unui candelabru adaugă valoare oricărei locuinţe. Numărul de becuri şi poziţionarea corectă sunt esenţiale pentru un efect scontat.

  1. 5.      Lampadare:

Lampadarele sunt corpuri de iluminat ce stau sprijinite pe un picior fie de lemn, fie de metal, de înălţimi diferite. Moderne şi practice, acestea asigură lumina de accent şi se potrivesc foarte bine, indiferent de spaţiul în care sunt amplasate. Moderne prin design, formă şi culoare, lampadarele pot fi plasate cu uşurinţă oriunde în locuinţă. Lumina discretă va individualiza încăperea şi-i va conferi o tentă romantică.

  1. 6.      Lămpi solare:

Lămpile solare cu LED-uri sunt corpuri de iluminat performante, cu un design elegant care iluminează excelent perimetrul în care sunt instalate. Pot avea nu doar un rol decorativ, ci de asemenea orientativ. Acestea permit evitarea oricărui posibil obstacol pe timpul serii. Sunt rezistente atât la trafic, cât şi la condiţiile meteo schimbătoare. Deoarece lămpile solare nu necesită racordare la reţeaua electrică se pot face economii considerabile la factura de energie electrică.

  1. 7.      Spoturi:

Spoturile sunt corpuri de iluminat care sunt montate fie pentru a decora tavane false sau mobila din bucătărie ori dormitor, fie modern aplicate pe oglinzi, într-un mod cât mai elegant.

  1. 8.      Aplice:

Aplicele sunt corpuri de iluminat care se montează pe perete, pe holuri sau în diferite alte locuri, pentru a aduce un aspect curat şi cu o lumină fluidă. Acestea pot fi folosite pentru ca încăperile să fie luminate cât mai bine. Lumina de acest tip deschide un spaţiu, îl luminează şi îl face să pară mai mare.

 

Corpurile de iluminat amintite sunt cele mai des comercializate, acestea fiind bineînţeles alese în funţie de design-ul încăperii, culoare, dimensiune şi funcţionalitea lor.

 

 

 

Pentru a vă convinge şi mai bine de calitatea produselor noastre, precum şi de preţurile mici pe care noi vi le oferim vă aşteptăm la magazinul nostru de pe bulevardul Bucureşti nr. 8, vis-a-vis de Mc Donalds.

Realizat si gazduit de TrogloMedia
Firme,
afaceri,  Portal  Afaceri Romania" border="0" title=